Tele2 - Alles in 1 pakket

Bij Tele2 is het basis alles in 1 pakket uit te breiden met een aantal zaken. We zullen ze hier toelichten en ook vertellen wat u extra moet betalen voor deze dienst.

Allereerst nog even over telefoneren bij Tele2. Als u vrienden of familieleden hebben die ook een alles in 1 pakket van Tele2 hebben of alleen een internet + bellen pakket, dan kunt u gratis bellen met hun. Dat betekent dus ook dat u geen starttarief voor het gesprek hoeft te betalen.

U kunt uw alles in 1 pakket van Tele2 uitbreiden met sneller internet dan de standaard 20 MB/s die u krijgt. Als u echter geluk heeft en Tele2 heeft de mogelijkheid om 50 MB/s te leveren in uw woonplaats, dan krijgt u dit zonder daar meer voor te hoeven betalen.

Als u veel belt kunt u bij Tele2 voor slechts €12,- per maand extra onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Dit is uiteraard met uitzondering van de betaalde nummers.

Heeft u niet genoeg aan de 46 TV-zenders van het basispakket, dan kunt u dit uitbreiden met 23 extra TV-zenders voor €5,- extra per maand. Hier zit dan geen Eredivisie Live, Sport 1 of Film 1 bij. Als u dit erbij wilt hebben kost dat u respectievelijk €16,-, €12,50 en €12,50 extra per maand. Als laatste kunt u nog kiezen voor een harddisk recorder. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om live TV te kunnen pauzeren en opnemen. Voor €5,- extra per maand krijgt u deze bij uw alles in 1 pakket.

U ontvangt bij het basis alles in 1 pakket een gratis digitale decoder waarmee u kunt genieten van interactieve TV. Wilt u dit op meerdere TV’s, dan kunt u een extra digitale decoder bestellen. Dit kost u €5,- extra per maand.