T-Mobile is weer Online - Alles in 1 pakket

Nadat eerst Online weer terug was gefuseerd naar T-Mobile is Online nu weer een aparte leverancier van internet pakketten zoals het alles in 1 pakket. Een aantal jaar geleden besloot T-Mobile om de dienstverlening voor internet te scheiden van de dienstverlening voor telefonie door het bedrijf Online over te nemen. Online was vroeger onder meer bekend als Wanadoo.

Dit is een slimme zet geweest van T-Mobile, want door de specialismen van elkaar te scheiden kon er beter en gerichter worden gemikt op de verschillende markten van zowel telefonie (door T-Mobile) en internet (door Online). Onlangs besloot T-Mobile echter dat het ook weer zelf internet pakketten wilde aanbieden aan de consument. Dat resulteerde er dus in dat T-Mobile alles ging aanbieden wat al bij Online werd aangeboden. Op zich niet eens een slecht idee, want waarschijnlijk is T-Mobile bij de meeste mensen meer bekend dan Online. T-Mobile heeft uiteraard ook gewoon een goede naam opgebouwd in de loop der jaren.

Nu heeft T-Mobile onlangs (begin 2013) toch weer besloten om het internet gedeelte en het telefonie gedeelte van elkaar te scheiden en toch Online zich weer te laten toeleggen op internet. U kunt nog wel via de website van T-Mobile een internet pakket als bijvoorbeeld een alles in 1 pakket aanvragen, maar het aanvraag formulier gaat dan wel via Online. Voor u als consument maakt het verder weinig uit wat aanvragen betreft, aangezien het gewoon allemaal toebehoord aan hetzelfde bedrijf. De klantenservice is echter wel verschillend, dus dat zou kunnen betekenen dat u, door de kennis die de klantenservice van Online heeft over de internet pakketten als het alles in 1 pakket, voor gerichte vragen over Online een sneller antwoord krijgt.