Sport 1/Film 1

U heeft bij het afsluiten van een alles in 1 pakket bij de meeste providers ook de optie om uw pakket uit te breiden met Sport 1 en/of Film 1. Deze 2 pakketten zijn apart te bestellen. Meestal ligt de prijs per zenderpakket zo tussen de 12,50 en 15 euro.

Sport 1

Als sportliefhebber kunt u met Sport 1 uw lol op. Vanwege de variatie in diverse sporten is er voor ieder wat wils. Sport 1 bestaat in totaal uit 6 zenders. Met voetbal of grote tennis evenementen worden deze vaak alle 6 gebruikt. Indien ze niet alle 6 worden gebruikt worden de overgebleven kanalen gebruikt voor nieuwsberichten.

Op Sport 1 zult u wat betreft voetbal geen Nederlandse clubs in actie zien, tenzij dit in Europees verband is. Sport 1 is met name gericht op de voetbal competities van Spanje, Engeland en Italië. In de weekeinden kunt u op de diverse kanalen verschillende wedstrijden kijken. Er is op Sport 1 een speciaal tennis kanaal en een speciaal golf kanaal. In de weekeinden met veel voetbal worden deze echter gebruikt om voetbalwedstrijden op uit te zenden.

Film 1

Voor de filmfanaat is Film 1 natuurlijk een heerlijke zender. In totaal heeft Film 1 5 kanalen waar films op worden uitgezonden. Althans, op 4 kanalen worden films uitgezonden en 1 kanaal is bestemd voor het uitzenden van de nieuwste series welke nog niet eerder in Nederland zijn vertoond.

Sport 1 en Film 1 zijn niet bij alle providers te verkrijgen. Het kan zelfs voorkomen dat 1 van de 2 wel te verkrijgen is en de ander niet. De volgende providers bieden o.a. Sport 1 aan: CanalDigitaal, Ziggo, XS4All, UPC, Tele2 en Telfort. Providers die o.a. Film 1 aanbieden zijn: UPC, Ziggo, CanalDigitaal en Tele2.