Overstappen - Alles in 1 pakket

Stel, u heeft al een alles in 1 pakket, u komt op onze website en u ziet vervolgens dat een alles in 1 pakket bij een andere provider veel goedkoper is. De kans is groot dat u dan wilt overstappen. Het kan natuurlijk ook dat u zo tevreden bent bij de providers waarbij u nu uw alles in 1 pakket afneemt dat u graag iets meer blijft betalen. Daar gaan we echter niet van uit.

Een alles in 1 pakket neemt u vaak af voor een bepaalde periode. Dat wordt allemaal in een contract vastgesteld, dus daar komt u niet zomaar onderuit. Dat is vervelend, want u wilt graag overstappen, omdat u dan minder hoeft te betalen. Gelukkig voor u hoeft u helemaal niet te wachten totdat uw abonnement met uw huidige provider afloopt om de overstap te kunnen maken. De provider waar u graag naartoe wilt zal uw nog lopende contract voor u ontbinden met uw huidige provider en zal voor u (veelal kosteloos) de overstap in orde maken.

Wij weten dat vrijwel alle providers zo te werk gaan, maar het kan uiteraard nooit kwaad om hier nog even contact voor op te nemen met de provider. Meestal staat het al duidelijk vermeld, maar als dat niet het geval is zal u dit even moet navragen. Zitten er dan verder nog addertjes onder het gras omdat een nieuwe provider uw abonnement overneemt? Nee, voor uw nieuwe abonnement geldt eigenlijk weer hetzelfde als voor uw oude abonnement. U gaat gewoon weer voor een bepaalde periode een overeenkomst aan met de provider.