Online - Alles in 1 pakket

Online biedt de mogelijkheid om de diensten Televisie en Bellen binnen uw alles in 1 pakket te kunnen uitbreiden. De internetsnelheid van 20 MB/s is niet te vergroten, dus wanneer u toch graag sneller internet wilt hebben zult u bij de andere providers moeten kijken. Online klinkt u misschien niet direct bekend in de oren, maar als we zeggen dat dit een dochteronderneming is van T-Mobile klinkt het waarschijnlijk al wat vertrouwder.

Als u veel belt kunt u bij Online kiezen voor de optie ‘Bellen vaak’. De voordelen die u hiermee behaalt zijn dat u gratis kunt bellen naar vaste nummers binnen Nederland en u kunt gratis bellen naar mobiele telefoons die zijn aangesloten bij het Online netwerk. Dit alles kunt u doen voor een meerprijs van €10,17 per maand. De eerste 6 maanden krijgt u korting en betaalt u slechts €5,08 per maand voor deze dienst.

Als u gebruik wilt maken van ‘Live pauzeren en opnemen’ kunt u een harddisk recorder bij uw alles in 1 pakket bestellen. Hiervoor wordt de eenmalige prijs berekend van €101,63. Dit is een tijdelijke prijs, want normaal betaalt u voor de harddisk recorder €203,31. Bent u een voetballiefhebber, dan kunt u ook kiezen voor Eredivisie Live. Hiervoor betaalt u per maand €12,71 extra en de eerste 2 maanden zijn gratis.