KPN - Alles in 1 pakket

Bij KPN hoeft u met uw alles in 1 pakket niet per se genoegen te nemen met de (wat lage) internetsnelheid van 8 MB/s. U kunt namelijk ook kiezen voor een internetsnelheid van 40 MB/s (€10,17 extra) of 80 MB/s (€20,34 extra). Ook voor deze aanbiedingen geldt dat u de eerste 3 maanden €35,- betaalt voor uw pakket.

Wilt u graag extra TV-zenders hebben, dan is daar uiteraard ook de gelegenheid toe. Voor een extra €10,17 per maand krijgt u het pluspakket met ruim 40 extra TV-zenders erbij. Daarnaast is dit pakket nu de eerste 3 maanden gratis. De extra zenders van HBO kosten €15,25. U kunt ook kiezen voor live pauzeren en opnemen, dit kost dan per maand €5,08. Voor 12 extra zenders in HD-kwaliteit betaalt u €7,63. Al deze opties zijn maandelijks aan en uit te zetten, dus als u er plotseling geen gebruik meer van wilt maken hoeft u er ook niet voor te betalen.

Onbeperkt bellen is ook een optie bij KPN. Voor €15,25 kunt u dan onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Er is ook een beperkte variant hiervan. Deze kost €7,63. Hiermee kunt u alleen gratis bellen in het weekend en op doordeweekse dagen van 7 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens.