HBO zenderpakket

Voor veel mensen is het HBO zenderpakket nog niet zo bekend als andere zenderpakketten als bijvoorbeeld Sport 1, Film 1 en Eredivisie Live. Dat is ook de reden dat we er even een stukje aan gaan wijden. De populariteit van HBO neemt namelijk steeds meer toe en dit zenderpakket is dan ook bij de meeste providers te verkrijgen. HBO zit nooit bij de standaard TV-zenders en dient altijd los te worden afgesloten, bijvoorbeeld bij een alles in 1 pakket.

Het HBO zenderpakket bestaat in totaal uit 3 zenders. Op de HBO zenders zijn dagelijks de nieuwste films, series en documentaires te zien. Als u iemand bent die niet graag wacht op premières is HBO waarschijnlijk iets voor u. Qua televisie ligt Amerika vaak een stuk voor op Nederland waar het aankomt op film releases en dergelijke. Met HBO heeft u dat probleem niet, omdat HBO vrijwel direct nadat een film, serie of documentaire in Amerika is gereleased ook op één van de HBO zenders te bewonderen is.

Zoals gezegd heeft HBO 3 zenders. De eerste zender wordt ook wel het premièrekanaal genoemd, omdat hier altijd de nieuwste series en films worden uitgezonden. Het tweede en derde kanaal zijn opgedeeld in genres. Zo kunt u op het tweede kanaal genieten van vooral drama en romantiek, waar het derde kanaal zich meer toespitst op de liefhebber van actie, thriller en passie.

Natuurlijk kun je ook on demand naar HBO kijken. Dit krijgt u uiteraard gratis bij uw HBO pakket.

Het HBO pakket is verkrijgbaar bij Ziggo, Telfort, KPN, CanalDigitaal, XS4All, Vodafone en UPC.