Eredivisie Live

Bent u een voetbalfan, dan kunt u eigenlijk niet om Eredivisie Live heen. Door Eredivisie Live bij uw alles in 1 pakket te nemen kunt u genieten van alle wedstrijden in de Eredivisie. In totaal krijgt u met Eredivisie Live de beschikking over 4 zenders. Als er dus 4 wedstrijden tegelijk worden gespeeld hoeft u nooit de wedstrijd van uw favoriete team te missen. Als er minder dan 4 wedstrijden worden gespeeld worden op de overgebleven zenders vaak nieuwsberichten en rapportages vertoond.

Met Eredivisie Live kunt u overigens niet alleen maar kijk naar wedstrijden uit de Eredivisie, maar ook wedstrijden uit de Jupiler League, Europa League en de Duitse, Italiaanse en Engelse beker kunt u gewoon bekijken bij Eredivisie Live. Zo zit er dus behoorlijk wat variatie in het voetbal dat wordt uitgezonden en dat maakt het extra aantrekkelijk om het Eredivisie Live zender pakket bij uw alles in 1 pakket te voegen.

Eredivisie Live maakt het tegenwoordig ook mogelijk om via een mobiel apparaat of via uw computer wedstrijden live te bekijken. Dit is mogelijk via het Eredivisie Live GO abonnement. Het is een abonnement, dus er zitten inderdaad weer extra kosten aan verbonden. Zo’n extra abonnement kost u namelijk €12,95 per maand. Dit geldt overigens niet voor iedereen. Heeft u namelijk een alles in 1 pakket van Ziggo, KPN, Telfort of XS4All, dan krijgt u het Eredivisie Live GO abonnement al direct als u het Eredivisie Live zenderpakket besteld. Dit kost u dan verder niks extra.

Het enige wat u moet doen om het GO abonnement te activeren is een account aanmaken bij Eredivisie Live. Vervolgens krijgt u dus gratis toegang tot de mogelijkheid om wedstrijden live te bekijken via uw computer, maar dus ook via een laptop, tablet of via uw smartphone.

Eredivisie Live kunt u bij alle providers aan uw alles in 1 pakket toevoegen. De meerprijs hiervoor kan licht variëren, maar ligt zo tussen de 15 en 17,50 euro.